Dhomat Tona Komode

Luksoze, Komode, Unike

DHOMAT

Shikoni Dhomat

Tona Më Të Mira


Dhomat


DHOMË DELUXE DYSHE ME BALLKON


Kjo dhomë dyshe me ajër të kondicionuar përbëhet nga një TV me ekran të sheshtë me kanale kabllore, një banjo private si dhe një ballkon me pamje nga deti. Dhoma ka 1 krevat.

01


Dhomat


APARTAMENT ME BALLKON


Ky apartament me ajër të kondicionuar përbëhet nga një TV me ekran të sheshtë me kanale kabllore, një banjo private si dhe një ballkon me pamje nga deti. Dhoma ka 1 krevat.

02


Dhomat


DHOMË TRESHE ME BALLKON


Kjo dhomë treshe me ajër të kondicionuar përbëhet nga një TV me ekran të sheshtë me kanale kabllore, një banjo private si dhe një ballkon me pamje nga deti. Dhoma ka 1 krevat.

03

Vendi më i mirë për të qëndruar. Rezervoni tani!